Ինչու՞ է սպիտակում շոկոլադը

Դա որակազրկման ցուցանիշ չէ։ Եթե շոկոլադը թարմ է, բայց ենթարկվել է կտրուկ ջերմային տատանումների, ապա այն պատվում է սպիտակ ծածկույթով:  Բնական կակաոյի յուղը դուրս է գալիս  արտաքին շերտ, որի բացառումը հնարավոր է միայն շոկոլադի պահման ջերմային պայմաններն ապահովելու դեպքում: Սպիտակ ծածկույթի առաջացումն ազդում է բացառապես արտաքին տեսքի վրա՝ շոկոլադի համն ու որակը թողնելով անփոփոխ,  բացառությամբ, եթե այն ենթարկվել է երկարաժամկետ ջերմային տատանումների և/կամ բավականին հնացել է: 

Թղթյա տոպրակ փոքր

Թղթյա տոպրակ փոքր

500 դրամ / հատ

View all results